3-Sterren camping in Carnac, Morbihan, Zuid-Bretagne, Frankrijk

Welkom op camping "Le Dolmen" in Carnac, in de golf van Morbihan

Welkom op camping "le Dolmen", 3-sterren camping in Carnac, Morbihan, voor een heerlijke ontspannen vakantie aan zee. Onze camping ligt in de badplaats Carnac, bekend voor zijn rijen menhirs, hunebedden, grafheuvels... een megalithische grafkamer beschermd als historische monument. En daarbij ideaal gelegen midden in de golf van Morbihan, in de baai van Quiberon, op 600m van het zandstrand van Men-Dû, naast La Trinité-sur-Mer (10 min). Het team van de camping heet u hartelijk welkom op een met bomen beplant terrein van 2.7 ha, in een aangenaam kader voor een rustige vakantie in Carnac, in Zuid-Bretagne.

U zoekt een accommodatie voor uw vakantie in Morbihan?

Camping "Le Dolmen" heeft 134 afgescheiden staanplaatsen voor tent of caravan, waar u een heerlijke vakantie kan doorbrengen met familieleden of bekenden. Wij verwelkomen tevens campers voor één of meerdere nachten, en bieden de mogelijkheid om te lozen en/of te vullen. Maar mocht u liever een accommodatie huren in Morbihan, dan hebben wij voor u comfortabele stacaravans te huur, van alle gemakken voorzien (TV bij de prijs inbegrepen).

Camping in Morbihan Zuid-Bretagne met overdekt zwembad

Op onze camping in Carnac is het heerlijk vertoeven dankzij het verwarmde en overdekte zwembad, voor optimaal plezier in een recreatiecentrum met de leukste spelletjes. Camping "Le Dolmen" beschikt over een overdekt en verwarmd zwembad met peuterbad, zodat iedereen kan genieten. Voor de wat ouderen hebben we een sportterrein met een jeu-de-boulesterrein, voor onvergetelijke momenten. In de speeltuin met glijbaan, hut en schommel zullen de kleinsten zich opperbest vermaken. Overdag en 's avonds heeft u ook een speelzaal met biljart, flipperkast en TV ter beschikking.

Wat faciliteiten betreft heeft de camping een snackbar voor een snelle hap, een eetcafé waar schalen zeevruchten verkrijgbaar zijn, die van te voren besteld moeten worden. Natuurlijk is het dagelijks mogelijk vers brood en croissantjes te bestellen, zodat u de volgende ochtend kunt genieten van een heerlijk Frans ontbijt.

En GRATIS wifi op de hele camping!

Onze prioriteit: u een geslaagde, ontspannen vakantie bezorgen.

Openingsperiode, en boekingen: van 01/04 tot 22/09/2019
Kampeerplaatsen -- Stacaravanverhuur -- Serviceplaats